Un comentariu la “Statuia lui Petru Muşat, aşteptând încă să fie readusă în centrul Sucevei”

 1. Ion LUNGU, Primarul Sucevei, URASTE SUCEAVA.
  Sub mandatul sau, statuile care fac brandul istoric national al Orasului Suceava, anume Petru I Musat si Stefan cel Mare, au fost gonite: Petru I Musat a fost gonit din Centru (pentru ca restaurantul famigliei LUNGU sa aiba terasa), Stefan cel Mare a fost uratit de lipsa lucrarilor de renovare pe care un Primar atent ar fi trebuit sa le faca.
  Astfel, sucevenii pierd cu spor identitatea si motivele de mandrie locala, iar turistii nu mai aud de stramosii eroici ai orasului. Iar acest LUNGU a avut nesimtirea, alaturi de alti politruci de teapa sa (ca FLUTUR SAU ILIE), sa lanseze sloganuri ca Suceava – Capitala a Culturii Europene!!?? Cum crede Lungu ca va ajunge Suceava capitala a culturii europene, cand domnia sa ii alunga valorile, trecute si prezente, memoria si ii distruge istoria?
  In locul statuilor, Primarul LUNGU A PUS CARCIUMILE FIULUI SAU SI ALE ACOLITILOR, trotuare de 30 de cm inaltime, nesimtire si eclectism arhitectural vecin cu nebunia.
  E primul Primar din Romania care duce politici antiromanesti evidente si nu este sanctionat de nimeni, ci a ajuns el insusi spaima orasului.
  Rusine, Ion LUNGU! Mandatul dumitale a dus explicit o politica antiromaneasca si criminala impotriva orasului nostru.
  Suceveni, aparati Orasul Suceava de cel mai mare dusman al sau: Ion LUNGU!
  In foto: statuia lui Petru I Musat zace de cinci ani langa cimitir, in bataia ploilor, a urinii de caine, a noroaielor.

Comentariul dvs.