6 comentarii la “Tipologii parfumate (1)”

 1. anicutza says:

  pisii, un articol deosebit, care m-a facut sa ma simt pur si simplu seducatoare… he he he. opium este parfumul care-l port in poseta iar de pure poison, ce sa mai zic? el si dune (tot de la CD) se numara printre favoritele mele. apropo, cred ca si tie si te potriveste foarte bine opium. ce parere ai? te pupik!

 2. Liliana F.J. says:

  Faaaaain! Dar eu încă nu m-am regăsit în tipologie, deşi mă simt romantică (nu chiar incurabilă), dar nu eşti tu de vină. Cred că la tipologiile astea păteşti ca studenţii de la Medicină, care când le studiază, cred că au toate bolile! :))
  Înmiresmato!

 3. Simona Ioana says:

  Draga mea, sora mea, eu te vad “imbracata” in Amarige de la Givency.

 4. Camelia Sima says:

  Anicuta, parfumurile orientale nu sunt genul pe care le-as purta, dar cu siguranta sunt spectaculoase si speciale. Ma bucur mult ca ti+a placut acest articol, te astept si la cele doua continuari care vor fi.
  Liliana, eu cred in omul amalgam de sentimente, emotii, trairi. Nu cred in sabloane ci in faptul ca avem momente in care suntem, reactionam intr-un anumel fel. Mi-au plăcut studenţii de la medicină! 😉
  SimonaIoana, eşti a doua persoană care mă vede în Amarige. Si daca prima data am zâmbit, acum mă gândesc serios, pentru că tu mă cunoşti, mă cunoşti bine. Mi-e dor de tine. Te aştept şi la celelalte poveşti parfumate care vor fi, vor fi…

 5. EO says:

  sunt curios, neah 🙂
  exista parfumuri pentru depresivi? 🙂
  ma gandesc ca tre’ sa fie o nuanta din cel pentru romantici, insa nu sunt sigur !
  eu as propune un art. despre asta…
  plus ca e logic- depresivii au nevoie de un parfum cu arome optimiste!

  super articol, bine scris si cu ochi de cunoscator!
  felicitari!!

Comentariul dvs.