2 comentarii la “Şoferul şi nevastă-sa”

  1. nan spune:

    dupa cum citisem deunazi in cateva articole ,putine la numar ,e adevarat,concluzia trasa de ganditori contempotani ce nu lasa loc nici unui echivoc, cum ca Adrian Paumecsu a fost ,,supapa ” lui Ceausescu si prin defulari repetate ne-a luat ,,energia”si din acest motiv noi nu am putut duce revolutia pana la capat.Mi se pare un rationament cat se poatede just ,adica Partidul i-a dat ordin lui Adrian Paunescu <> si sa adune zeci de mii de oameni sa-l asculte ca pe un profet si nu in unul ci in zeci de orase.Ce nu prea inteleg eu de ce nu l-o fi ales Partidul pentru acest minunat rol pe…… Cristoiu de exemplu.

  2. Ion spune:

    mie mi se pare ca raspunsul la intrebare este destul de simplu: Cristoiu era prea scund si avea probleme de pronuntie (sa mestece pietre ca Demostene, ar fi luat vreme…).
    ascultandu-l vinerea trecuta la intalnirea cu amicul Tanase, mi s-a parut ca si lui Dinescu i-ar cam fi placut sa fie in locul lui Paunescu, dar asta-i soarta, cand a aparut el pe firmament locul era deja ocupat. ei, dar daca era ocupat, i-a fost mai lesne sa o ia pe calea „disidentei”.

Comentariul dvs.